Registrera din profil

Är du nyfiken på att prova på nya utmaningar? Ett första steg till ett nytt jobb är att registrera din profil hos oss med CV och Personligt brev. Du kan också bifoga din fullständiga LinkedIn-profil.

När du registrerar dig hos The Next One godkänner du att dina personuppgifter lagras enligt gällande lagstiftning och säkerställer därför en trygg och säker hantering. Vi arbetar aktivt med att hitta rätt profil för våra uppdrag därför kan du komma att kontaktas av oss vid framtida rekryteringar.

”På The Next One arbetar vi med att hitta rätt kompetens till rätt företag oberoende av etniskt ursprung, ålder eller kön”

Vår rekryteringsprocess

Vi vet att du som kandidat värderar uppdatering samt återkoppling i rekryteringsprocessen och därför arbetar vi aktivt med detta när du söker en tjänst genom oss. Vårt mål är att alltid arbeta med ett personligt och kvalitativt arbetssätt.

Vi baserar vårt urval utifrån den kravprofil som fastställts. På The Next One arbetar vi med att hitta rätt kompetens till rätt företag oberoende av etnisk bakgrund, ålder eller kön.

”Använd oss gärna som ett bollplank, vi finns här för dig!”

Vår rekryteringsprocess.

  1. I det första steget väljer vi ut relevanta kandidater för en kortare telefonintervju som sedan följs upp av en kompetensbaserad djupintervju med en rekryteringskonsult. Efter att samtliga intervjuer är genomförda väljer rekryteraren vilka som ska presenteras för företaget.
  2. Första träffen med företaget sker hos The Next One.
  3. Sista intervjun med företaget sker i deras lokaler där företaget och kandidaten får möjlighet att lära känna varandra bättre.
  4. Vi genomför en verifiering som det sista steget i rekryteringsprocessen. Referenser kontaktas, bakgrundskontroll samt tester genomförs med tillhörande återkoppling.
  5. Den kandidat som erbjuds arbetet kontaktas av företaget.

Lediga tjänster »