The Next One är specialiserade på säljrekrytering

Är det en trygghet för dig att anlita personliga, professionella och engagerade rekryterare? Är det ett plus om de även har en stor portion nyfikenhet och kvalitetstänk?

Tycker du att det är bra om de har lång erfarenhet av både försäljning, ledarskap och rekrytering? Skulle du värdesätta om de verkligen vet vad som krävs för att hitta samt attrahera välpresterande säljare och ledare?

Vill du att de ska fungera som ditt långsiktiga bollplank i rekryteringsfrågor?

Bra. Då har vi samma grundsyn för att skapa samarbeten som kan utvecklas och växa över tid.

Men gör ni bara säljrekryteringar?

The Next One är specialister på just rekryteringar inom sälj. Superspecialister, som några av våra tidigare uppdragsgivare skulle säga. Men det hindrar oss inte från att både ha erfarenhet och vara riktigt vassa på andra slags rekryteringar. Kanske vill du komplettera din organisation med andra funktioner. Då finns vi här för dig!

Kontakta oss »

The Next One grundades av Cecilia Arbestål. Men vem är du Cecilia?

– Jag har drivit eget, jobbat med såväl sälj som ledarskap och de senaste åren som rekryteringsspecialist med fokus på säljare och säljledning.

I vilken bransch var du i när du hade eget företag?

– 1995 startade jag Hallå Telemarketing vilket gav mig fantastiska insikter i säljprocessens alla delar. Arbetade med bolaget i nästan 8 år. Efter det har jag jobbat som säljare, säljledare och med ansvar för rekrytering inom bland annat Filofax och Berendsen. De senaste åren har jag jobbat som renodlad rekryterare på SalesOnly (en del av Wise Group) och har även varit med och grundat rekryteringsföretaget NajsPeople.

Vad fick dig att starta The Next One?

– Det finns förstås både fördelar och nackdelar med att arbeta i ett riktigt stort företag, men jag har hela tiden saknat den där entreprenörskänslan där man kan vara riktigt personlig och ha tid att engagera sig till 100 procent för att kunden ska få rätt kvalitet. Detta också för kandidaternas skull.

Vad är din filosofi?

– Enkelt uttryck: Engagemang.

– Jag vet hur viktigt det är med effektiva arbetssätt och att bygga upp långsiktiga relationer. Det var därför jag startade The Next One.

Kontakta oss »